garazna vrata

Hormann ProMatic plafonski motor

promatic plafonski motor hormannHormann ProMatic motor za garažna vrata je opremnljen pouzdanom Hormann tehnikom i pripada premium segmentu, ali uz povoljniju cenu. U slučaju da su vrata ugradjena na objektu bez strujnog priključka moguće je korišćenje motora ProMatic aku, puni se za nekoliko sati i veoma je praktičan sa opcionalnim solarnim modulom. ProMatic je motor pogodan za maksimalno 6 parking mesta ili 12 ciklusa otv/zatv na dan. Najveća širina vrata je 5500mm ili 11,25 m², a brzina otvaranja 14 cm/s. ProMatic aku je motor pogodan za maksimalno 2 parking mesta ili 4 ciklusa otv/zatv na dan. Najveća širina vrata je 3000mm ili 8,00 m², a brzina otvaranja 13 cm/s. Uz motore se isporučuje jedan daljinski upravljač HSE 2 BiSecur crni sa plastičnim kapicama.
Ovi motori se mogu koristiti kod kipujućih, segmentnih i bočnih segmentnih vrata. Novu generaciju motora serije 3 odlikuje izuzetno mala potrošnja struje u fazi mirovanja.

Hörmann plafonski motori su standardno opremljeni dodatnom mehaničkom zaštitom u šini motora, pa se vrata ne mogu nasilno podići. Dug i pouzdan rad ovih motora dodatno obezbeđuje mek zalet i meko zaustavljanje. Automatika isključivanja kod iznenadnih prepreka besprekorno funkcioniše.

Automatika isključivanja kod iznenadnih prepreka besprekorno funkcioniše, ali se bezbednost prilikom korišćenja može povećati uz upotrebu fotoćelija. Mnoštvo dodatne opreme Vam daje mogućnost da sami odlučujete kako ćete automatski upravljati garažnim vratima.

Katalog

Preuzmi katalog