Želimo da Vas obavestimo da je Aena S postala ovlašćeni distributer italijanske firme RIB (Riduttori Ingranaggerie Bresciane) za područje Srbije, Crne Gore i BIH. RIB nudi najmoćnije motore na svetu, motore visokih performansi i jedinstvenih patentiranih rešenja kako bi se zadovoljile sve potrebe kupca.  U ponudi su takođe automatski ulazni sistemi, plafonski motori za garažna vrata, motori za rolo vrata, motori za prozore, motori za krilna vrata. Širom sveta, instalaterima nudimo mir u glavi, a korisnicima sigurnost – moto je ove stare italijanske firme. Reć je o kompaniji koja poseduje ISO 9001 DNV sertifikat iz 1995 godine.

RIB je osnovan 1971.godine kao odgovor na veoma stroge zahteve vojnog sektora. Ovaj početak je ostavio neizbrisiv trag na firmu koja je nastavila da proizvodi automate sposobne da izdrže i daju izuzetne performanse. RIB-u je uža specijalnost da proizvodi najsnažnije motore na svetu, ono što drugi nisu u stanju npr. motor za krilnu kapiju do 12 tona težine!

RIB godinama investira u istraživanje i razvoj novih proizvoda. Trenutno, RIB je vlasnik više od 50 internacionalnih patenata! Svaki motor i kupljena komponenta se testiraju unutar firme, tako da kad jednom izadju na tržište prevazilaze uzorke, statistike i očekivanja.

Na ovom linku mozete preuzeti profil kompanije RIB .