garazna vrata

Hormann Rolo vrata RollMatic

rollmatic vrata za garazeHormann Rolo vrata RollMatic sa zateznim oprugama za izjednačavanje i sa integrisanom zaštitom od podizanja, za privatnu upotrebu. Bočne vođice od aluminijumskog profila sa integrisanim kliznim profilom, zaštitna i bočna maska od čeličnog lima. Lamele aluminijumske ispunjene tvrdom penom od poliuretana, sa ankerima bočno, visina 75mm, nekoliko standardnih boja kao i Decograin plastična folija u dekoru drveta spolja. Vrata se standardno isporučuju sa motorom i upravljačkom kutijom. Opciono moguće ostakljenje kao i kosi podni profil kod nivelisanja kosih podova.
Bocna vrata se mogu otvarati ka spolja standardno i ka unutra (potrebno navesti kod poručivanja).

Kod Hörmann garažnih vrata su sve komponente vrata, motora i upravljaćke kutije međusobno usklađene i proverene kao funkcijska jedinica. Motor se priključuje na monofaznu struju snage 0,5kW, brzina otvaranja je 11 cm/s.

Kod Hörmann rolo vrata RollMatic upravljačka kutija je u odvojenom kućištu. Upravljanje se vrši preko mikroprocesora (meki zalet i meko zaustavljanje). Automatsko učitavanje automatike isključivanja i krajnjih položaja.

Katalog

Preuzmi katalog