garazna vrata

Hormann sigurnosna vrata

sigurnosna vrata hormannOd septembra 2011. godine za protivprovalna vrata važi standard DIN EN 1627ff. Protivprovalna Hörmann sigurnosna vrata se od 1999. godine proveravaju i klasificiraju prema prethodnim standardima od DIN V ENV 1627 do 1630. Pored toga vrata podležu kontroli kvaliteta od strane akreditovane institucije za proveru i sertifikaciju i preporučena su od strane odeljenja za istraživanje kriminala u policiji.

KSI Thermo jednokrilna čelična vrata sa 11-strukim zaključavanjem i termoprekidom sa svih strana, poseduju dve konične kuke koje se okreću i zabravljuju se sa dva dodatna klina i jednim zasunom brave u uložak u koji ulazi jezičak brave, pa samim tim zatvaraju čvrsto vrata. Na strani sa šarkama nalaze se tri klina za osiguranje i tri šarke koje onemogućavaju izvlačenje vrata.
Pomoću jezička brave sa mekim zatvaranjem ova vrata, debljine 46mm čija je površina od obostranoocinkovanog čeličnog lima debljine 0,8mm, se tiho zatvaraju. Aluminijumska sigurnosna garnitura kugla/kvaka sa kratkom pločicom i zaštitom od izvlačenja, profilni cilindar sa zaštitom od bušenja, 3 ključa i sigurnosna kartica svrstava KSI Thermo vrata u jedna od najbezbednijih na tržištu.

Krila i ram KSI Thermo sigurnosna vrata su sa termo prekidom, a samo krilo je ispunjeno sa PU penom što daje bolju toplotnu izolaciju. Aluminijumski ram sa pragom sadrži termo prekid i odlično dvostruko dihtovanje u podnom području. Šarke su trodimenzionalno podesive i uz njih standardno isporučujemo dekorativnu masku u aluminijumskom izgledu.

WAT sigurnosna i protivpožarna vrata su jednokrilna čelična vrata čiji ram se sastoji od trostranog profila sa protivpožarnim dihtungom. Krilo vrata je sendvič ploča obložena pocinkovanim plastificiranim čeličnim limom debljne 0,6mm. Vrata se standardno isporučuju u beloj boji RAL 9016.